2017. április 17., hétfő

Missouri bill si klade za cíl, aby se svlékli stipendia vysoké školy sportovců, kteří odmítají hrát

Zákon přichází měsíc poté, University of Missouri prezident Tim Wolfe odstoupil pod tlakem ze strany studentů a aktivistů přes nedostatek citlivosti k rasistických incidentů na akademické půdě. Univerzitní fotbalový tým řekl, že by odmítl hrát, dokud Wolfe vstoupil down.Protesters vítaným jmenování University of Missouri prozatímní prezident Čtěte více

sponzory účtenka hned neodpověděl na žádost o komentář.Ale jeden ze sponzorů, státní zástupce Kurta Bahr, řekl Columbia Missourian zákon byl „zjevně v reakci na sportovce, kteří tvrdili, že se nebude hrát na to, co považují za sociální otázky na akademické půdě".

„Nemyslím si, že je adekvátní reakcí na jejich straně," řekl Bahr.

Podle předem podán návrh zákona, je-li přijat, jakýkoliv „vysokoškolský atlet, který požaduje, podněcuje, podporuje nebo se podílí na jakékoliv stávky nebo jednání odmítnutí hrát naplánované hře musí mít jeho Bet365 poker bonus nebo její stipendium zrušeno".Navíc účet pokračuje: "každý člen koučovacího personálu, který povzbuzuje nebo dovolí sportovnímu kolegovi, aby se zapojil do chování" zakázaného podle zákona ", mu bude uložena pokuta jeho instituce zaměstnání." Bill

Bill Sponzor státního zástupce Rick Brattin navrhl, aby legislativa byla schválena do srpna 2016, před začátkem příštího ročníku vysokoškolského fotbalu. Univerzita nedostává státní prostředky na provozování atletických programů, podle University of M issouri's student-athlete handbook. "[T] hus, podobně jako soukromé podnikání, Mizzou atletické oddělení musí fungovat výhradně z toho, jaké příjmy vytváří," uvádí se v příručce. Ian Simon, bývalý člen fotbalového týmu v Missouri, který vedl Bojkot, vypukl legislativu a řekl: "Chtějí nás volat studenty sportovců.Ale držet nás z studentské části. Jsem víc než jen fotbalista…Jakmile jsme hotovi hrát na University of Missouri, University of Missouri nestará o nás už ne.


Nejsme jejich povinností…Náš sport je jen malá část toho, kdo jsme."

Na počátku listopadu studenti začali vybírání kritiku proti Wolfe za jeho zacházení s rasistických incidentů na akademické půdě. Protesty přitáhl značnou pozornost poté, co Jonathan Butler, 25-letý postgraduální student, oznámil, že on b y šel na hladovce, v reakci na rasově nabitými incidentů, dokud Wolfe odstoupil.Fotbalového týmu je trenér, Gary Pinkel, řekl, že rozhodnutí o bojkotu pocházel z hladovky Butlera.

„mi volal o Jonathanovi a hráči byli velmi, velmi znepokojen se svým životem," řekl u Pinkel čas. „Udělal jsem správnou věc a já bych to znovu."

Bahr řekl Columbia Missourian je to jistý, jak tento návrh zákona by mohla být vykonána a nikdy číst student-sportovec příručku.

Je nejasné, jak bude zákon přijat Missouri zákonodárců. V době oznámení fotbalového týmu, Missouri guvernér Jay Bet365-Uvítací bonus vyzvednete zde Nixon řekl správci musí jednat řešit obavy o „rasismu a nesnášenlivosti".

Be t365-Podrobnosti zde

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése