2017. április 15., szombat

Austrália má výhľad číselník O'Keefe v treťom teste stranu čeliť Nový Zéland

Spinner Stephen O'Keefe nebude hrať v Austrálii v otváracej deň-noc teste proti Nového Zélandu začína v piatok v Adelaide. O'Keefe bol prepustený z 13-man austrálskeho čaty k návratu do Sheffield Shield radoch, môže kapitán Steve Smith says.Australian Ellyse Perry vyskúšať svoju ruku na anglický Super League krikete Čítajte viac

Austrálie sú ešte usadiť sa na svojej strane za tretí test, s pacemen James Pattinson a Peter Siddle Bet365-Ďalšie informácie pretekanie nahradiť vyslúžilý rýchle Mitchell Johnson.Smith hovorí pálkar Shaun Marsh, ktorý nahrádza zraneného Usman Khawaja sa bat na číslo päť v austrálskom poradí.

Austrália držať jeden nulový vodič vstupu do záverečného testu série s Smith podporovať koncepciu deň-noc stretnutiach. "Je to skvelý koncept, myslím, že davy sa hrnul do…je to naozaj vzrušujúce pre nás dopredu," povedal. "Som si istý, že mnoho ľudí sa chystáte sledovať na celom svete."

Bývalý austrálsky otvorenie batsman Justin Langer, medzitým vyzval na ukončenie čerpá v Test krikete, vyslovením by mal systém byť v mieste, kde je víťaz rozhodnuté.Langer hovorí, že premýšľal o tomto probléme asi rok teraz, keď minulý týždeň skrotiť remíze medzi Austráliou a Novým Zélandom na WACA Ground Iným príkladom zápas pískať von.

Testovacie skvelé chce blíži k svojmu byť zrušený vo všetkých formách krikete, vrátane Sheffield Shield zápasov. Aj keď si nie je istý, presný systém, ktorý by mal byť zavedený rozhodnúť o víťazovi, hovorí box je príkladom športu, kde môže byť v� �ťazom rozhodnuté aj bez knockout úderu.

" ako boxerskom súboji, "povedal Langer vo štvrtok. "A tam bude nejaká diskusia o tom. Ale tam bolo veľa boxerské kontroverzie v posledných rokoch rovnako. Myslí si to hneď po väčšinu času.Ak vezmeme v losovaní von a hrať trochu deň-noc kriket, je to všetko dobré pre hru.


"

" Mnoho ľudí, ktorí nemajú pozerať na hru ísť,, How Do You hrať po dobu piatich dní a nie dostať výsledok? 'proste to nechápem. Obvykle šport je o víťazstvo alebo prehra, to nie je o kreslenie. "

Bet365-Uvítací bonus vyzdvihnete tu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése