2017. április 11., kedd

James Hird odstúpi ako tréner Essendon futbalový klub

Na záver James Hird vzťah s Essendon futbalový klub je u konca.The Bombers oznámila v utorok popoludní, že angažovaný tréner svoju rezignáciu po týždňoch otvorenej diskusie medzi oboma stranami.

pozície Hird je bolo ohrozené už dlhšiu dobu, ale poslednou kvapkou prišiel v brázde 112-point shellacking od Adelaide cez víkend. - a stále hluční výziev na hlave, že to nevyhnutne sprevádza

v otvorenom liste zverejnené na internetových stránkach klubu, predseda Paul Malá povedal Essendon výkony v roku 2015 mal " zrejmé, že bol neprijateľný ".

, Ako sezóna postupovala, to stalo sa viac zrejmé, na palube bolo potrebné, aby zmena, 'napísal malý. "K jeho cti, James vždy pripustil, že on je nakoniec zodpovedná za výkon tímu.

"Tam boli niekoľko poľahčujúcich faktorov okolo našej výkonnosti v roku 2015, vrátane zranenia kľúčových hráčov a procesu Asada / Wada.Avšak, cez každého opatrenia, sezóna 2015 klesla značne vzdialené od našich očakávaní a očakávania Jamesovi. "

Hird, ktorého záznam ako tréner Essendon čítanie 41 vyhrá, 43 strát a jednu remízu, bol rok bežať . na jeho existujúce zmluvy, ale teraz opustí klub s okamžitou platnosťou po tom, čo o dosiahnutie dohody medzi oboma stranami

vo svojom prejave na tlačovej konferencii v utorok - s radom emocionálnych členov Bombers hrá pracovníkmi v návštevnosti - Hird povedal, že dúfal, že jeho rezignácia by bolo prínosom pre hráčov, a naznačil, že by zostal v kontakte s them.Essendon: červená a čierna kamufláž | Ben Cuzzupe Viac

"V piatok popoludní v kancelárii Paula trochu je, Paul povedal, že názor predstavenstva je, že futbalový klub nikdy byť naozaj bez problému Asada, keď som bol tréner a bol predsedom .

"som presvedčený, že som dobrý tréner.Môj rekord, a to aj napriek nepokojné časy, je niečo, čo som hrdý. My váhania opustenie tohto futbalového klubu v tomto okamihu je, že nechám hráčov v čase, keď ešte potrebujeme silné vedenie a starostlivosť, ktoré Dúfam, že aj naďalej poskytovať na diaľku.

"Vždy som hlboko staral o nich ako ľudia a snažili sa im pomôcť stať sa najlepší hráči môžu byť.Tým, že rozhodnutie postaviť sa dúfam AFL priemysel sa konečne dáva hráčom možnosť hrať futbal. "

Diera vľavo Hird odchode bude vyplnený na predbežnom základe asistent trénera Matthew Egan , ktorého prvou úlohou bude, aby bombardéry Gold Coast čeliť Slniečka v sobotu, pred hľadaním trvalého nahradenia začína pred 2016 kampane.

exit Hird sa ukončuje nepokojné držba v klube, pretože austrálska športové antidopingový úrad (Asada) začala vyšetrovanie programu dopĺňa Bombers 'v roku 2012.

bol hit s 12-mesačnou odklad pre jeho úlohu v škandále, zatiaľ čo 34 bývalých aj súčasných hráčov bolo zapletený pred oslobodený AFL je doping súdu.Svetový antidopingový úrad (Wada), od tej doby sa odvolala toto rozhodnutie.

A s kontroverzné športové vedec a bývalý zamestnanec Essendon Stephen Dank, ústrednou postavou škandálu, apelující na doživotný zákaz podal k nemu v júni, Hird odchádza bez bezprostredného ukončenia ságy v dohľade.

Hird, ktorý viedol bombardéry finále vo svojej prvej sezóne má na starosti v roku 2011, ale chýbal budúci rok pred prijatím je na siedme miesto v roku 2013 bol nahradený kolegom bývalý Essendon hráča Mark Thompson, zatiaľ čo on slúžil jeho zastavenie v 2014.Essendon v presilovke Asada znamená AFL nemôže byť ví� �azom v deň Čítajte viac

Akonáhle je schopný sa vrátil do helma ale len zvládal viesť bombardéry 15. miesto na rebríčku, s iba piatimi výhrami z 19 výlety.Tri hry zostávajú pre nich v tejto sezóne.

Jeho nešťastný obdobie bolo odozvu, keď utrpel ťažkú ​​otras mozgu pri nehode na bicykli na ceste domov z tréningu minulý mesiac incidente, ktorý mu pristál v nemocnici a priznal bol " docela desivé ".

Ako jedna klubových hráčov, Hird strávil 16 rokov s Bombers, takže 253 zápasov a strelil 343 gólov. Získal dve premierships, v roku 1993 a ako kapitán v roku 2000, na Brownlow medailu v roku 1996, tri Anzac medailí, päť klubové najlepšie a fairests a Jim Stynes ​​medailu.Potom, čo prinesie oponu na jeho trblietavé hráčskej kariéry v roku 2007, on bol uvedený do AFL sieni slávy.

Malá uctil 42-ročný, a poďakoval mu za to, že "lojálni a vyhradenej služobník "z Essendon za posledných 25 rokov.

"Jeho láska a vášeň pre klub nikdy nemôže byť spochybnená," povedal Malý. "James je tiež jedným z najviac pružných ľudí som sa stretol. V stredu bezprecedentnej tlak James stál vysoký a bol stály po celý čas vo svojom presvedčení o tom, čo je správne.

"Bude navždy pamätať ako zástanca tohto klubu. Legenda. nesmie byť nikdy spochybňovaná James Hird svoje miesto v histórii nášho klubu. "


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése