2017. április 14., péntek

Jonah Lomu spomenul:, Niekedy zaplatil svoje účty pre mňa bol ako že '

"Lomu je mŕtva," vodič autobusu povie jeho pasažierov bez obalu, ako oni nastúpi v centre Dunedin. Čo? Hovoria. Preč? Ale je Lomu. Invincible. A on bol len 40.

Steven Hargreaves, riaditeľ Wesley College v Auckland, ktorý bol Lomu je vysoká škola, bol podobne neveriacky. "Keď som počul, bolo to ako dostať ranu do žalúdka, to má naozaj vziať vietor z plachiet celej škole.

" Nálada je celkom temný a my všetci sme veľmi dole a tichý , čo je veľmi nezvyčajné pre stredné školy.V súčasnej dobe došlo k tieňovej obsadenie cez školu. "Facebook Twitter Pinterest Haka hold študentov Jonah Lomu bývalej školy

Hlavný nazýva špeciálne montážne a školsk� � kaplán oznámil Lomu je rozohrávku, so študentmi neskôr prevedením haka vo výsledku. "Lomu bol obrovský inšpiráciou pre našich študentov. Dnes sme ešte dostať študenti zaradení, pretože chcú byť budúci Jonah Lomu a Wesley College a Jonah Lomu sú spojené dohromady, "povedal Hargreaves.

" Všetky deti vedia, Jonah pochádzal z veľmi skromných koreňov.A všetci vieme, výšky Siahol a je inšpiráciou pre nich, že možno budúca takto je to možné aj pre nich, bez ohľadu na to, odkiaľ pochádzajú. "

" Spýtali sme sa chlapci do správať sa dôstojne Jonah by preukázali v protivenstvá. Ak chcete svoju pamäť hrdý. "

Jonah Lomu, jemný obrie ragby, zomrel v Aucklande cez noc na utorok. Trpel problémami s obličkami od roku 1995 a po transplantácii v roku 2004. On za sebou zanecháva manželkou a dvoma deťmi, ktorí požiadali o súkromí.Jeho život bol plný nádherných vecí a fantastickými ľuďmi. Dal veľa na na šom území.

"Späť v deň, bolo to drsné plochy a hrubý čas a Jonah strávili veľa času dať späť. Vyrastať táto oblasť bola tak nasýtený gangov a trestnej činnosti, ale Jonah sa podarilo uniknúť, že. Takže mladší bratia teraz vyrastajú, vyzerajú až Jonáš, a snažia sa naučiť existujú aj iné možnosti v živote než kriminality a násilia. "

Lomu učiteľ základnej školy Heather Harvey dať znamenie mimo Favone základná škola v Mangere -. "Jonah lomu, bývalý žiak, odpočinok v mieri"

v stredu večer má v pláne navštíviť lome matke zaplatiť ju rešpektuje.Komunita Mangere, povedala, nebude spať wink.Jonah Lomu: All Black, ktorý urobil rugby hviezdou atrakcií - v obrázky Viac

"Som veľmi smutný dnes popoludní, my všetci. Jonáš bol krásne dieťa, a potom krásny človek a že si zaslúži všetky pocty sa dostali, "povedala. "Ľudia si nemohol pomôcť po jeho vedenia. Bol fyzicky tak veľ ký - typický Tongan. - a to len dojem každého, každý ho mal rád "

V stredu popoludní sociálnych médií bola zaplavená pocty Lomu, mnohí so zameraním na jeho osobnosti, rovnako ako jeho športové zdatnosť. Lomu blízky priateľ Polly Gillespie zaslali dojemný hold človeku mimo ihriska.

"Neviem, čo mám robiť s mojím boľavé srdce.Ja nechcem odpovedať na telefón. Nemôžem uveriť, že je to pravda.

"Jonáš, budem chýbať hovory zo všetkých najpodivnejších miest na svete…Cnie sa mi po vás, ktorí prídu v stredu noci s veľkým . krmiva a darčeky pre deti "

Guy Williams, miestne komik tweetnul výstižne:, Jonah Lomu bol ešte väčší ako Elvis na Novom Zélande RIP '

Cory Jane, všetci. čierna, povedal, že vždy ašpiroval nasledovať v lome stopách. Poslal na Twitteri: "1994 som bol 11 rokov stará & amp; videl môj hrdina hry pre All Blacks…Legenda hry & amp; niekto chcel som byť. "

R ugby komentátor Keith Quinn povedal Radia Nového Zélandu Lomu odvolanie bolo nadčasové a univerzálne. "Bolo to prebieha, a on to prijal skromne, žila s ním každý deň, a mal čas pre každého. Nikdy som ho videl ignorovať niekoho, nikdy. Bol to taký jemný človek. "


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése