2017. július 20., csütörtök

Ich súperkám hovoria: Nemáte šancu. České juniorky septembra vo štvorhre

Tá pritom pôvodne hrala juniorskú štvorhru s Catherine Bellisovou. Lenže Američanka tento rok nevyrazili do Melbourne, a tak sa šestnásťročná Vondroušova dohodla s o dva roky starší Kolodziejovou, svoju spoluhráčky z I. ČLTK Praha. "Dohodli sme sa na jedného debli. A trochu sa to pretiahlo, "Culi sa.

V Austrálii rovno došli až k víťazstvu, to isté v Paríži. "Vieme, čo od druhej čakať. Keď sa jednej nedarí, tak to tá druhá podporí. Dopĺňame sa, "pochvaľuje si Kolodziejová. V piatok čaká český pár vo Wimbledone štvrťfinále.

Tenisové nádeje budúcnosti spolu trávia väčšinu času. "Celý život," usmeje sa Vondroušova. "Od januára sme spolu okrem dvoch turnajov skoro stále.Potom síce prídeme z turnaja, každá sme tri dni inde, ale na Štv anici sme zase celý týždeň spolu. "

Miriam Kolodziejová na litvínovskom zimnom štadióne po víťazstve v juniorskej štvorhre na Australian Open.

Napriek tomu ponorkovou chorobou netrpí, vyhovie si na kurte, ale aj mimo neho. "Čo je dobre, takto to má málokto," tvrdí Kolodziejová.

Prvýkrát proti sebe hrali v piatich rokoch. "Vtedy som Miri nemala rada, porážala ma," hovorí s nadsádzkou Vondroušova. Zblížili sa až vlani, keď sa stretli na súťaži družstiev.

"Teraz sa bavíme o všetkom. Najviac o chalanoch, "líči Kolodziejová.Vkus ale majú úplne iný. "Zhodneme sa tak na jednom z milióna," povedala Vondroušova. "Čo je dobre, ešte sa tak prať o chlapcov…" dodala jej parťáčka.

Spoločný sen? Elitná desiatka

bet365 Obe prežili vo wimbledonskej juniorke márny boj v prvom kole dvojhry. "Chcela so m hrozne vyhrať, ale súperke to sedlo," ľutovala Kolodziejová. Vondroušova sa zase nezvládla popasovať s nervozitou.


"Vedela som, že sa odo mňa čaká hrozne veľa," povedala svetová juniorská jednotka.

Markéta Vondroušová v bet365 bonus minulom semifinále wimbledonskej juniorky.

Neúspech si ale vynahradzujú v štvorhre, kde získali povesť obávaných súperiek. "Holky z nás majú v šatni rešpekt. Prídu a povedia: No jo, vy zas vyhráte.Ani nepremýšľa, že by vyhral niekto iný, "opisuje Vondroušova. "Keď sa niekto spýta, s kým hráte, a odpoveď je, že s nami, tak oni na to povedia: Nemáte šancu."

Hovoria si Maki a Miri. Zdieľajú obdiv k Rogerovi Federerovi, aj sny majú spoločné. "Chcela by s om si zahrať Fed Cup. Keď hráme družstva, je bet365 mobil to niečo úplne iné. A inak? Dostať sa napríklad do elitnej desiatky a v štvorhre byť prvý, "usmeje sa Kolodziejová, ktorá tento rok medzi juniorkami končí.

"To mám rovnako," prikývne tímovej výzve Vondroušova, ktorá už si bet365 stavky turnaja dospelých skúsila, na rebríčku WTA je na 478.mieste. "Asi každý, kto hrá tenis, chce byť v top 10."

Nasledujúce roky ukážu, či sú ich sny reálne.

bet 365

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése